Založ si blog

Pravda o migrantoch v Nemecku

Bude pre mňa veľkým prekvapením, ak mi tento blog ponechajú na titulke, ale ak sa blog PRAVDA honosí slovom PRAVDA, tak by nemal brániť tomu, aby sa ľudia dozvedeli o tom, aká tam bola skutočná situácia s migrantmi.

Česká lekárka pracujúca v Nemecku varuje svet

V nemocnici v Nemecku, kde pracujem, sme mali schôdzku o tom, že príliv moslimských imigrantov zo Stredného východu je už jednoducho neudržateľný. Chod kliník sa nedá zvládnuť, pretože je preťažený vysokým počtom vážnych zdravotných a mimoriadnych udalostí…Mnohí moslimovia si tu v Nemecku neželajú liečbu ženským personálom. Majú nechutné pripomienky a ponižujú ženský personál, žena je pre nich len nejaká suka, alebo otrok. Už po krátkom stretnutí s týmito krutými a nenávidiacimi ľuďmi, my, ženy, odmietame ísť medzi nich, najmä moslimských mužov z Afriky.

Vzhľadom k nahláseným znásilneniam nemeckých žien, migrantov do nemocnice sprevádzajú policajti. Medzi migrantmi je veľmi vysoký počet takých, ktorí „majú AIDS, Syfilis, tuberkulózu a mnoho exotických chorôb, ktoré my v Európe nepoznáme a nevieme ako s nimi nakladať.“ – No tu by som so všetkým, čo tvrdí nesúhlasil, Syfilis a tuberkulózu poznáme aj u nás.

Migrant, ktorý dostane predpis v lekárni a dozvie sa, že za neho musí zaplatiť v hotovosti, stáva sa agresívny. Na Strednom východe im bolo povedané, že v Nemecku budú mať všetko zadarmo. Že všetko im bude odovzdané na striebornom podnose. Keď zistili, že za niektoré veci musia platiť, vedie ich to k hlasným a násilným výbuchom, najmä ak ide o lieky pre deti. (Mnohí z týchto moslimských imigrantov vraj unášajú deti, aby v Nemecku mali vyššie sociálne dávky). Keď zistia, že za detské lieky musia platiť, svojej ľsti sa vzdajú a nechajú deti zamestnancom farmácie so slovami: „Tak si ich Liečte sami!“ Kvôli nim polícia stráži nielen kliniky a nemocnice, ale aj veľké lekárne.

Povedali sme si otvorene: „Kde sú všetci tí, ktorí ich vítali pred televíznymi kamerami s nápismi na staniciach ?! Áno, zatiaľ sú hranice zatvorené, ale milión z nich je už tu a my rozhodne nebudeme schopní sa ich zbaviť.“

Doteraz bol počet nezamestnaných v Nemecku 2,2 miliónov. Teraz to bude minimálne 3,5 miliónov alebo viac. „Väčšina z týchto ľudí sú úplne nezamestnaní. Absolútne minimum z nich má nejaké vzdelanie. A čo viac, ich ženy zvyčajne vôbec nepracujú. Odhadujem, že jedna z desiatich je tehotná s mnohými deťmi v závese.“ Státisíce z nich si so sebou nesú dojčatá a malé deti do šiestich rokov, mnohé deti sú vychudnuté a zanedbané. „Ak to tak bude pokračovať a nemecká vláda opätovne otvorí hranice, ja idem domov do Českej republiky. Nikto ma tu nemôže udržať v tejto situácii, a to ani za dvojnásobný plat, než doma. Išla som do Nemecka, nie do Afriky alebo na Stredný východ.“

Profesor, ktorý vedie naše oddelenie, nám povedal, že aj pre neho je smutné sa pozerať, ako upratovačka, ktorá robí za 800 eur mesačne, upratuje denne po mnoho rokov a musí sa zmieriť s odmietaním zo strany moslimských mužov, kdekoľvek idú. Musí slúžiť mladým moslimom na chodbách, ktorí tam stoja so svojou natiahnutou rukou, a žiadajú všetko zadarmo, a keď to nedostanú, dostanú záchvat.

„Oni vedia, že Nemecko a jeho občania sú veľmi civilizovaní.“ A práve tento stav zneužívajú, vedia, že keď kričia a vyhrážajú násilím, tak nemeckí ľudia sa vzdajú.

Nikto, kto s nimi nepríde do nejakého kontaktu, nemá ani potuchy o tom, akí sú to nevďační ľudia, najmä tí z Afriky – ako konajú s našimi zamestnancami, ak sú to kresťania. Vysmievajú sa naším kresťanským hodnotám a požadujú, aby bolo každé ich želanie okamžite splnené.

Ak to Nemci s ich veľkorysou povahou nezvládnu, potom zvyšok Európy bude v totálnom chaose.

„V nemocnici v blízkosti rieky Rýn, migranti napadli pracovníkov nožom po tom, čo im odovzdali 8 mesačné dieťa na pokraji smrti, ťahali ho cez pol Európy po dobu troch mesiacov, než vyhľadali lekársku pomoc.“ Počas dvoch dní dieťa zomrelo, a to aj napriek tomu, že dostalo najlepšiu starostlivosť „v jednej z najlepších detských kliník v Nemecku.“ Zdroj: Open in new window – Článok bol napísaný pred dvomi rokmi, ale pochybujem, že sa v tejto oblasti niečo zlepšilo, najskôr to bude tak, že opak je pravdou.

Aj samotná Nemecká kancelárka Angela Merkelová priznala, že utečenci priniesli do Nemecka závažný problém! Zdroj: Open in new window uvádza „v Nemecku v posledných týždňoch zaznamenali viacero antisemitských útokov, ktorých páchateľmi boli moslimovia. K poslednému z nich došlo v utorok v berlínskej štvrti Prenzlauer Berg, kde traja moslimovia zaútočili na dvojicu židov.“ (22.04.2018)

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Štefan Harabin

Harabin vyzval ľudí, aby išli voliť. Svoj hlas dá Pellegrinimu

28.03.2024 09:00

Podľa Harabina sa Pellegrini prihlásil k častiam programu, ktorý presadzoval v prvom kole.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Joe Lieberman

Zomrel Joe Lieberman, bývalý demokratický senátor a kandidát na viceprezidenta

28.03.2024 07:42

Vo veku 82 rokov zomrel dlhoročný americký senátor a vplyvná, hoci kontroverzná osoba v rámci Demokratickej strany.

Škola / Školstvo / Žiak /

Školákom sa začali veľkonočné prázdniny, do lavíc sa vrátia o týždeň

28.03.2024 07:30

Veľkonočné prázdniny sú pre školákov posledným dlhším voľnom pred koncom školského roka.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7648253x
Priemerná čítanosť článkov: 5192x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy