Založ si blog

Nezvolili sme ich ani po druhýkrát, no a čo?

Veľká p… je vás po tom, prečo sme ich nezvolili! Mám na to svoje páky, a tým predsedom ÚS aj tak budem! Fico sa vyhýba novinárom a neodpovedá im na otázku: Prečo jeho strana ani po druhýkrát nezvolila ústavných sudcov? (A tak nejako vidím jeho reakciu, ktorú som napísal v úvode blogu, veď všetkým povedal, že on nebude len taký nejaký sudca, chce byť rovno predsedom).

Miroslav Číž sa kriticky vyjadril na adresu Kisku… Vládny Smer trvá na tajnom hlasovaní. Fico nechce, aby si Kiska vyberal sudcov spomedzi zvolených ústavných sudcov. Ráta s precedensom, ktorým sa funkčné obdobie súčasným ústavným sudcom dá predĺžiť.

Taktika polit. strany SMER-SD je nad slnko jasnejšia, ešte aj roztržka medzi premiérom Pellegrinim a jeho šéfom Ficom bola iba krycím manévrom pre voličov.

K špekuláciám, že predseda SMERu sa bude aj naďalej uchádzať o pozíciu sudcu Ústavného súdu sa sám Fico vyjadril: Definitívne sa o túto funkciu už nebude uchádzať. Ale pripustil takúto možnosť o 12 rokov. (Už aj z mesiaca na nebi musí byť vidno do kotla SMER-SD, že čo sa tam povie v jeden deň, tak na druhý deň to už neplatilo resp. nemusí platiť).

 Ešte aj ten mesiac sa musí červenať z toho, čo sa na Slovensku deje. :-(

Ešte aj ten mesiac sa musí červenať z toho, čo sa na Slovensku deje. 🙁

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V prípade ústavných sudcov bude Smer aj naďalej trvať na tajnej voľbe. – Neustále si kladiem otázku, čoho sa tí smeráci boja, že ani za Boha nechcú pripustiť verejné hlasovanie? Nebude to iba tým, že to takto Fico rozhodol a hotovo?! Asi by si Fico mal konečne uvedomiť, že na svojej tvrdohlavosti stroskotal aj Mečiar. No možno si je istý tým, že tými svojimi sociálnymi balíčkami už natoľko ovplyvnil väčšinu voličov, že mu tieto prehrešky budú aj naďalej tolerovať.

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Sergej Šojgu

Moskovský súd uvalil väzbu na Šojguovho námestníka. Obvinil ho z korupcie

24.04.2024 10:33

Timur Ivanov je obvinený z prijatia úplatku v "obzvlášť vysokej výške."

vražda, bratislava, bezdomovec

Z vraždy muža v bratislavskej Petržalke obvinili 45-ročnú ženu

24.04.2024 10:23

V prípade preukázania viny jej hrozí trest odňatia slobody až na 20 rokov.

Russia Ukraine

Zničme Rusom Krymský most, ozýva sa opäť z Kyjeva. Príde úder naraz zo vzduchu aj z mora?

24.04.2024 10:00

Aké zbrane by Ukrajinci potrebovali, aby udreli na most ponad Kerčský prieliv? Možno nielen rakety, ale aj bezpilotné lietadlá a námorné drony.

Kim Jo-džong

Sestra severokórejského vodcu: Vybudujeme ohromnú vojenskú silu

24.04.2024 09:50

Severná Kórea tvrdí, že vojenské cvičenia USA sú prípravou na jadrovú vojnu proti Pchjongjangu.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7669393x
Priemerná čítanosť článkov: 5207x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy