Založ si blog

Máme málo politických strán, resp. hnutí? !

Jedinú vec, ktorú skutočne nenávidím sú reklamy. A nenormálne ma vie vytočiť, keď si na domovej schránke Facebooku zbadám vnútenú reklamu vznikajúceho extrémneho, liberálneho politického hnutia.

Líder hnutia otvorene volá po prijímaní imigrantov. Podľa neho sú imigranti obohatením pre krajiny a potrebuje ich aj Slovensko, pretože tu už vraj nemá kto pracovať a imigranti podľa neho sú pre krajiny obohatením.

Na tlačovej konferencii zverejnil portál ********, (označil som to hviezdičkami len preto, aby som mu nerobil reklamu) na ňom píše, že okolo imigrantov na Slovensku vzniká zbytočná hystéria. Na vine sú podľa neho aj politici, ktorí túto tému zneužívajú na svoje politické ciele. K migrácii sa podľa neho treba postaviť „racionálne” a prijímanie imigrantov obhajuje nedostatkom pracovnej sily na Slovensku: „Momentálne sme v situácii, kedy zahraniční investori, ktorých sme sem lákali daňovými úľavami alebo rôznymi ústupkami, nemajú koho zamestnávať, nemáme vytvorený priestor na to, ako získať zahraničných pracovníkov na naše územie bez toho, aby sa využíval sociálny dumping.”

A ďalej dodáva: „Krajiny, ktoré uspeli v rámci Európy, ale aj krajiny v severnej Amerike boli postavené na migrácii. Veľmi veľa vĺn, či už v 48. roku, alebo dokonca predvojnové migračné vlny, ktoré odchádzali zo Slovenska do zahraničia, obohacovali tieto krajiny. V 68. roku odišlo niekoľko stoviek tisíc vzdelaných ľudí z Československa do Nemecka, do Kanady a dokonca teraz sa nám to deje tiež. ”

Bez problémov by som sem dal link na článok v ktorom sa o tom polit. hnutí píše, ale tým by som porušil etický kódex, no som jedným z tých, ktorý by im takúto reklamu určite nerobil. 

No ak by toto hnutie vyhralo vo voľbách, tak by to určite nebolo aj vďaka môjmu hlasu, ale aby tento môj blog nevyznel tak, že iba ja mám takýchto praktík plné zuby, tak som si sem dovolil skopírovať niekoľko názorov bežných čitateľov, resp. voličov, ktorí tiež reagovali na túto politickú reklamu:

  1. No, máme to nového spasiteľa. Áno – imigranti, ale určite nie Arabi a černosi ! Pozrime sa na „vyhnaných “ Slovákov , ktorí boli nútení doslova ujsť odtiaľto. Či už teraz alebo pred sto rokmi a viac / Dolná zem /. Slováci sa prispôsobili krajine a hlavne boli a sú pracovití. Ak tu niekto operuje s tým, že však aj Slováci sú imigranti ! Bohužiaľ v našej histórii sa do vlády vždy dostanú zapredanci, ktorí nehľadia na národ slovenský, hľadia len na svoje bruchá nenažraté.! Slovákov je pravdepodobne vo svete toľko, ako ich ešte zostalo tu.! Pozrime sa na tú politiku – nie aby udržali Slovákov tu na Slovensku a podporovali mladé rodiny a pôrodnosť – nie, radšej sem treba imigrantov z Afriky ! A našim mladým rodinám je treba dať slučku na krk v podobe hypotéky na byt za nenormálnu cenu – 30 rokov splácať !!! No maj deti pri tom ešte !!! Namiesto toho, aby štát staval nájomné byty – aký by bol problém vtedy sa niekde presťahovať za prácou ? A s tým „jadrom“ – to mi pripomína ako za starých čias – lokaj a jeho hradný pán.!
  2. Tieto ********* slová sú však typickým “slniečkárskym” zavádzaním verejnosti. Je pravdou, že ľudia zo Slovenska odchádzali v minulosti a tiež v súčasnosti do západných krajín za prácou. Sú to však zväčša vzdelaní, pracovití a nekonfliktní ľudia, teda presný opak imigrantov, ktorí sa v súčasnosti valia do Európy z Afriky a Ázie. Rôzne štatistiky ukázali, že sú to zväčša nevzdelaní ľudia bez pracovných návykov a s vysokou mierou kriminality.
  3. Verejnosť už dávno prišla na to akým „obohatením“ sú imigranti. A to napriek monštruóznej cenzúre médií a spol. Ja sa pýtam ako je možné, že ľudia ako ********, ktorí sú evidentne článkom medzinárodnej organizácie čo nelegálne pašuje ľudí do Európy, sa len tak prechádzajú po ulici a dokonca majú mediálny priestor na propagáciu tejto kriminálnej aktivity?!!
  4. Na Slovensku dramaticky rastie nezamestnanosť kvôli prílivu Ukrajincov a pod. čo sú ochotní robiť aj za zhnité zemiaky a toto „hnutie“ (mimochodom ďalší Soros projekt) sa nám snaží nahovoriť že tu potrebujeme imigrantov, ktorí sú asi tak usilovní ako jedno z našich etník. Kedy už konečne niečo urobíme s tými ktorí majú za cieľ likvidáciu Slovenska?! Po tomto otvorene volá ************ (hnutie) aby sme to mali aj u nás: „Jeho líder ******** otvorene volá po prijímaní imigrantov. Podľa neho sú imigranti obohatením pre krajiny a potrebuje ich aj Slovensko, pretože tu už vraj nemá kto pracovať“
    – Takí ako ******** potrebujú krompáč.
  5. Dalsi idiot v Slovenskej politike
    Zapadne krajiny najviac zbohatli na vykoristovani zaostalich krajin prevazne v Afrike.Nechapem ako moze porovnavat Slovensko z Kanadou ked Kanada je druhou najvacsou krajinou na zemeguli a ma vela nerastnych surovin.
  6. Prečo Slováci odchádzajú za prácou?
    Lebo sa im nechce pracovať?
    Čo je to za logiku?
    Povedzme pravdu! Odchádzajú za lepšími platmi!
    Dajte ľuďom zarobiť a uvidíte ako sa Slovákom chce pracovať!
  7. Zijeme dlhodobo v Kanade a mame zaujem sa vratit kedze cela rodina zije na Slovensku. Deti potrebuju vybavit Slovenske obcianstvo na ktore maju podla ustavy narok kedze obaja sme Slovaci. Ficova vlada nam kladie obrovske byrokraticke polena pod nohy a velvyslanectvo v Ottawe nas odbija s tym, ze su prilis zaneprazdneni a vyzaduju po nas aby sme prisli osobne. Kanada nieje Slovensko, kde si clovek prdne a na druhom konci to citit, ist osobne pre nas je to bud cesta lietadlom alebo 7 hodinova streka tam a 7 hodin naspet. Obaja sme vysokoskolsky vzdelani profesionali vo svojich odboroch, ale zda sa, ze Slovensko nema o nas zaujem.
  8. Milé Hnitie! Toto nie je krajina NIKOHO! Toto je zem našich otcov! Nič s čím by mohli zapredaní Judáši hospodáriť, alebo len tak niekomu venovať. Budem osobne túto zem brániť pre svoje deti a ich potomkov. Kolaborantské svine nech si už teraz hľadajú nejaký utešený kúsok Afriky.
  9. „Momentálne sme v situácii, kedy sa zahraniční investori, ktorých sme sem lákali daňovými úľavami alebo rôznymi ústupkami, nemajú koho zamestnávať,” tvrdí ********.
    Akože dáme zahraničnej firme daňové prázdniny a potom tam zamestnáme nekvalifikovaných migrantov? Aký prínos pre bežných Slovákov? žiaden! Nepotrebujeme tu ďalších zahraničných investorov s daňovými prázdninami, keď je taká nízka nezamestnanosť. Ak tu chce niekto zahraničný podnikať, nech si aj dane platí.
  10. Vidíme tú „úspešnosť“ krajín, ktoré stavali na migráciu. Majú tam samé teroristické atentáty, znásilnenia, krádeže, stále pouličné bitky a rozbíjanie obchodov, podpaľovanie aut atď. Keď sa Vám to až tak páči, presťahujte sa do týchto LIBERALNYCH KRAJIN, pretože praví Slováci Vám na tieto Vaše migrantské obohacovanie neskočia. Dosť máme mimovládok, Kisku, slniečkárov, kaviarenské osobnosti, ktorí nám tu silou mocou chcú nasačkovať neprispôsobivých moslimov takže ešte Ďalších rozvratníkov už naozaj nechceme. Prečo sa nezaujímate o našich bezdomovcov, ktorí mnoho krát prišli o strechu nad hlavou, iba preto, že úžerníci za pár stoviek ich pripravili o všetko. Ešte dodám -keď západniari si tak prilepšili s migrantmi, prečo si ich nenechajú, aby im naďalej vytvárali blahobyt, prečo ich rozposielajú štátom, ktoré ich nechcú. Veľmi rád tu prijmem imigrantov typu lekár z USA, obchodník z Nemecka, čí Holandska, bankár zo Švajčiarska, či inak kvalifikovaných ľudí, ktorí tu prídu tvrdo pracovať za 600 až 1000 €. A hovoriť niečo o dumpingu, keď nekvalifikovaný Afričan bude brat prácu domácim a podliezať cenu, to je progresívna demagógia pána ********.
  11. Akože za 600€ budú imigranti pracovať ako Slováci to určite áno. Proste debil a kolaborant!!!
    Dajte Slovákom normálne platy!!!
  12. V krajinách ako Kanada a Austrália sa žije dobre a je pravda, že boli postavené na imigrácii. Avšak, začínali s čistým štítom a prakticky neosídleným územím (genocídu domorodých etník taktne premlčím), imigrácia bola legálna a prísne kontrolovaná a vyberali si ľudí, ktorí mali perspektívu byť ekonomickým prínosom. To sa absolútne nedá zrovnávať s hordami ilegálnych imigrantov, u ktorých častokrát nepoznáme ani meno a krajinu pôvodu, tobôž choroby v ich zdravotnom zázname, kvalifikáciu či kriminálnu minulosť. Ak má Slovensku vládnuť predstaviteľ strany bez elementárnej logiky, tak zbohom.
  13. Áno pán ********, aj mešity im tu dovolíme postaviť.
    A nech si tu aj vybudujú vlastné štvrte s vlastnými pravidlami, tak ako aj vo Francúzsku, vo Švédsku, v Belgicku, v Británii atď. Na školách si zavedieme výuku o islame, pán ********. Pán ********, aspoň si prečítajte, čo sa v západnej Európe deje, čo všetko si tam migranti dovoľujú, za ktorých sa tak bijete.
  14. Jediným pozitívom tohto slniečkára je, že nezatĺka ako iné štandardné strany, ktoré vyhlasujú, že sú proti migrácii a pritom keby boli vo vláde by konali inak. Toto slniečko vyhlásilo, že je za príchod moslimov a černochov na Slovensko tak ľudia už vedia na čom sú.
  15. Z lacnej pracovnej sily by chceli mať veľké korporácie úžitok. Preto najviac by si migrantov podľa týchto propagandistov mali nabrať krajiny východnej Európy. Kto za koho kope? Ide len o prachy korporácii. Výmena obyvateľstva migrantmi. Prečo štát nedáva 0% mladomanželské pôžičky, prečo sa nepodporuju Slováci? Migrantov chce? Nech si ich nasťahuje do domu!
  16. Zabudol ale dodat, ze nema kto pracovat za 500 euro! Ludia by hned pracovali, keby dostali aspon nemecku minimalku. Takmer 200 000 mladych Slovakov je v zahranici, v podstate vyhnanych z krajiny, pretoze tu nemaju ziadnu perspektivu. Potom si premiér nadhana body kvoli nizkej nezamestnanosti, ked vyluci tychto vyhnanych ludi zo statistiky. A co sa tyka migracie, pan ******** zabudol dodat, ze Ameriku postavili hlavne Europania (ale aj ludia z juhovychodnej Azie), ktori mali slobodu a chut makat! A nie povalaci a kriminalnici. Staci sa pozriet do Afriky, akych prelomovych cinov su schopni u seba doma!
  17. Vítači často argumentujú, že imigranti z Afriky a Ázie budú prínosom pre spoločnosť či už z kultúrnej stránky a taktiež z finančnej, keďže títo ľudia často bez základného vzdelania budú pracovať na “naše dôchodky”. Štatistiky zo susedného Rakúska však ukazujú úplne niečo iné. Až 90 % imigrantov je nezamestnaných. Z toho teda vyplýva, že imigranti nie sú prínosom, ale naopak sú záťažou pre sociálny systém a hostiteľskú spoločnosť.
  18. zahranicni investori, ktori zdieraju a dlho zdierali nasich ludi za minimalnu mzdu uz nemaju koho za minimalnu mzdu zdierat, tak si zavolaju migrantov, ti sa naseru a budu sa tu vyhadzovat do vzduchu, potom sa ******** mozno preberie zo svojho naivneho sna…Toto je racionalne uvazovanie???
  19. **************… Ešte ani poriadne nezačali a už je jasné, že skončili.
    Pán ******** si totiž nevšimol, že drvivá väčšina Slovákov má zásadné výhrady proti vpádu imigrantov na naše územie.
    Gratulujem k super-strategickému úvodu. 🙂
  20. Zaujimavy start … potopit stranu skor ako realne zacne fungovat.
    Ano na Slovensku „investori“ (rozumej zapadne spolocnosti ktore prisli kvoli danovym prazdninam a LACNEJ PRACOVNEJ SILE — ktora uz lacna nie je) nevedia zamestnat ludi.Ale to nie je problem ze tu nemame migraciu ale je to problem skolstva, ze nepripravuje studentov na realne potreby zamestnavatelov a problem ponukanych nizkych platov.Nech mi pan ******** ukaze kolki ekonomicky imigranti napr. dokazu zaplatat nedostatok pracovnych miest napr. v IT sektore. Hm ? Zastupne dovody neberiem, tak ako neberiem tuto stranu.
  21. Čo je pre nás prínos, čo sa ten blbec zbláznil, až mu znásilnia dcéru alebo ženu, tak bude ináč kikiríkať…!!!
  22. Tí k….i oligarchovia globálni, ešte sa ani len nepokúsili porozmýšľať nad programom zamestnaneckej politiky Slovákov na Slovensku, ale ako prvé tu ťahajú migrantov pod zámienkou práce. Áno, eurofondy a globálne biznisy na úkor „otrokov“ budú fičať jedna radosť. . …Domáca oligarchia ide byť zdokonalená globálnou oligarchiou. Sú to krvilačné monštrá „bohémskych managerov“, ktoré za peniaze preinštalujú vlastný národ na globálny softvér jednoliatej multikulti masy……

 

Poznámka na záver: Zhruba pred mesiacom som sľúbil adminovi, že už nikdy viac nebudem písať blogy o politike, ale uznajte sami, keď sa mi objavila na domovej schránke Facebooku tá politická reklama novovznikajúceho hnutia, tak moje vnútorne ja mi jednoducho zavelilo, že toto predsa nemôžem nechať iba tak – nepovšimnuté. Najmä, keď som videl, že toto rozčúlilo nie len mňa, ale aj tých, ktorých príspevky som tu zverejnil a to je len malá čiastka príspevkov, lebo celkové ich tam bolo oveľa viac. Spočítanie tých príspevkov by mi zabralo príliš veľa času, takže iba typujem, že doteraz tam už bolo minimálne 500-600 príspevkov.

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07, aktualizované: 19:04

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7663551x
Priemerná čítanosť článkov: 5203x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy