Založ si blog

Peter Šťastný, ak máš ešte aspoň štipku súdnosti, tak na svoju kandidatúru. . .

…na post prezidenta Slovenskej republiky rýchlo zabudni!

Myslím, že Ti stačí pozrieť si názory diskutérov k článku zverejnenom dnes na PRAVDE a ak Ti ani tá väčšina názorov neotvorí oči, tak Ti Pán Boh pomáhaj.

Peter Šťastný Autor: Pravda, Benický

 

Lepšie urobíš ak peniaze, (ktoré by si takto vyhodil na svoju predvolebnú prezidentskú kampaň) aby si ich dal radšej hneď teraz pre nejakú charitu a za tento čin Ťa budú všetci milovať.

Pokiaľ si sa ešte k tomu nedopracoval a ten článok spolu s príspevkami si si neprečítal, tak som Ti tu vybral niekoľko desiatok tých „najpikantnejších“ príspevkov:

Po Dzurindovi a Miklošovi nepriateľ Slovenska č. 3

Však sa nevie ani vykoktať, čo jedol na raňajky, Boh môj dobrotivý.

Keď je koze dobre ide na ľad tancovať, čo s takými… …matičkozem!!!!!!!!!!…………..

Jedného takého cudzinca – emigranta(imigranta) sme tu už vo vrcholovej funkcii mali a ako to dopadlo? On, ako jedinec, ktorý strávil väčšinu života v emigrácii, nemal úctu ani voči vlastnej funkcii predsedu parlamentu a nemá ani teraz voči prezidentovi tohto štátu v ktorom teraz prechodne žije. A nemal ani k najväčšej funkcii – premiérke, ktorú zhovädil, zradil a zosadil z funkcie.

Tak toto už je čisté zúfalstvo.

Spolok kšeftárov-vyznávač privatizácie do zahraničia, znovu ponúkol protinárodne orientovaného mamonára, ktorý sa oháňa kresťanskými hodnotami! I v EU sa angažuje vo výbore v biznise s Kanadou! Ak by sa mu podaril jeho zámer – preňho by to bol, len ako ďalší vydarený kšeft!

Najvyšší čas, aby Sdku išlo do tej časti, kde chrbtica stráca slušné meno..

Zopár jedincov, ktorí tu pochlebujú a drukujú potratovému politikovi, aby kandidoval na post prezidenta SR, mu môžu napísať na jeho nižšie uvedený e-mail… Zvýšite mu jeho ego a hádam sa rozhodne, že po Obamovi bude radšej kandidovať na oveľa lepšie platený post prezidenta USA… Slovensko tak bude aspoň ochránené pred tým politickým „géniom“… Za to vám už vopred ďakujeme!

SDKú stiahnite toto indivídum a nerobte šaškárne z volby prezidenta.

Keď Smer zostavil vládu s ĽS HZDS a SNS, tak Šťastný inicioval vo frakcii Európskej ľudovej strany – Európskych demokratov (EPP-ED) vznik monitorovacej skupiny pre Slovensko. Stalo sa tak napriek tomu, že Slovensko má demokraticky zvolený parlament a legitímnu vládu. Za túto iniciatívu sa dostal na zoznam „12 hrozných“ europoslancov, ktoré zostavil PES s doporučením pre materské krajiny nevoliť týchto ľudí do EP, lebo tam nie sú prínosom pre svoju krajinu. Modručkí Slováci si aj napriek tomuto varovaniu túto osobu zvolili znovu. Modrý rozum je predsa viac, ako nejaké „pofidérne“ odporúčanie z EP.

Zo Slovákov by mohlo vystáť aj to, že si zvolia „hrozného“ europoslanca za prezidenta. Europoslanca, ktorý chcel dať pod nútenú správu Slovensko, lebo mu nevoňal výsledok demokratických volieb! Nuž neverím, že by to mohol byť pre nás prínos, skôr naopak.

Podľa tohto článku mi prichodí, že: Niektorí jedinci majú hrošiu kožu aj na rozume! ;-7 Skrátka, sú dni, keď sa mi zdá, že blázinec má deň otvorených dverí. :=DDDDDDDDD

Madeleine Albrightová odmítla úvahy o tom, že by mohla kandidovat na prezidentskou funkci v České republice. „Podobné úvahy mě těší, ale nechci se plést do vaší domácí politiky. Prezidentem by měl být člověk, který tady prožil celý život,“ řekla na závěr pořadu Albrightová.

Utečenec Šťastný si stále prihrieva polievočku na úkor Slovenska, pre ktoré nič dobrého nespravil.

Šťastný bol prvotriedny hokejista ktorý naozaj svojho času reprezentoval Slovensko. Dnes je ale štvrtotriednym politikom, ktorému nie je nič vzdialenejšie než záujmy Slovenska. To by sme podľa rovnakého kľúča mohli zvoliť aj Vinca Lukáča, ktorý predsa tiež svojho času reprezentoval Slovensko. To by podľa toho bolo rovnaké, nie? Bývalých športovcov si gorilky berú do svojho stádočka čisto pre zvýšenie preferencií. A vtedy, keď otvoria ústa ich ľudia spoznajú aj inak, než podľa športových výkonov a ľudsky im už sadnúť nemusia. A určite ich športovanie už nemôže mať vplyv, lebo neskladáš hokejový mančaft, ale zástupcu krajiny a ľudí a podľa toho aj vyberáš.

Pane Boze, ochranuj Slovensko! Tento clovek nema ziadnu sudnost!

A s ktorým pasom bude kandidovať ?

Myslím, že tento (pán)? neprejde. To by museli premenovať funkciu hlavy štátu na inú časť tela, čo by bolo vulgárne.

Nedal by som mu hlas, je to kontroverzný človek a taký v takej funkcii nemá čo hľadať…už sa naučme vyberať ľudí aj trochu podľa povahy a správania a nie podľa politickej príslušnosti!!!

Ja by som len rád vedel, že kto a za aké „zásluhy“ ho napchal za europoslanca….

Zrejme samotná spoločnosť je na pokraji morálnej a absolútnej zúfalosti, ak na post prezidenta republiky sa hlásia ľudia jednak s pochybnou minulosťou, ľudia všeľudovo neprijateľní a jednak ľudia bez chrbtovej kosti. Ktorí majú o sebe príliš vysokú mienku, ale neberú v úvahu tú verejnú. Boli tu kandidáti ako Mjartan, Vašáryová, v Česku celotelovo potetovaný umelec a mnohí ďalší, ktorí mali viac sebavedomia ako schopnosti rozumne a múdro vládnuť. Priama voľba prezidenta nám poskytuje adeptov, ktorí svoje vznešené JA povyšujú nad národné JA. Nie politické strany, ale národ by si mal postaviť svojho kandidáta. Prezieravo, uvedomelo a zodpovedne. Mnohí z nich sú len pokusy o presadenie svojho nadradeného JA, tak ako je to aj s p. Šťastným. Ten poslal synov do zahraničia, lebo Slovensko je pre ich život, podúrovňové. To, že tam hrajú hokej nič nemení na veci, že tak činí aj Chára, Gáborík, Hossa a nemajú sklony zotrvať natrvalo v USA.

Čo je to za kandidát, ktorí u svojich potenciálnych voličov vzbudí určité nádeje, vytvorí program či nejakú programovú platformu ale nedokáže pre ňu získať ani svojich spolustraníkov, ktorí ho ani len nepustili k tomu, aby o nej začali diskutovať. A jeho reakcia bola taká, že pustil do gatí a vyhlásil, že už nebude kandidovať za subjekt. A taký by mal byť prezidentom a zastupovať záujmy všetkých občanov či väčšiny občanov tohto štátu, ak nepochodil ani medzi svojimi názorovo spriaznenými? Hochštapler sa za prezidenta nehodí.

Keby som bola veriaca ,tak si normálne myslím, že nás Boh trestá…Šťastný prezident? bude aj horší kandidát …asi nie

Dobrý hokejista a prachmizerný politik…

Už ani hokejista nie !

Šuster, drž sa svojho kopyta. Dokiaľ si sa držal hokeja, ktorý ozaj vieš, národ si ťa vážil. Keď si skočil do politiky, na čo naozaj nemáš, pre národ si sa stal šašom.

S takým šašom by každý poriadny cirkus už dávno skrachoval. ;-)))

A tak ŠTASTNY rozširuje rad h+a+j+z+l+o+v čo by chceli byť prezidentom .

Hokejistom bol dobrým. Politikom absolútne podpriemerným! A to aj na podmienky SDKÚ…

Už druhé volebné obdobie berie plat europoslanca za absolútne najnižšiu aktivitu zo zástupcov Slovenska.

Svojho času bol Peter výborný hokejista…ale v dnešných časoch je mizerný humorista. Skôr táto úvaha je len veľká sranda…v tom lepšom ponímaní.

Želám Petrovi veľa zdravia a …lepšie uplatnenie…len nie v politike na Slovensku.

Pán Šťastný na to aby niekto chcel byť prezidentom nestačí aby hral hokej. Musí mať vzťah k vlasti a neopustiť ju keď mu nie je niečo po srsti. Mal by mať zodpovednosť za svoje kroky a nemyslieť len na seba a svoje výhody. Charakter človeka sa meria aj tým ako sa navonok správa a je mi ľúto u vás vidím iba roky, ktoré vedú k jedinému cieľu a to aké výhody budete mať z toho a tak to je aj s vaším slávnym poslancovaním v EU, kde zastupujete Slovensko, váš vzťah k tomuto štátu má vážny problém s vzťahom k vašej druhej /alebo prvej-neviem/ vlasti – USA kde máte rodinu a kde žijete. Slovensko ako pojem nič nehovorí ani vaším deťom kde váš syn reprezentuje USA a to chcete povedať že keby ste sa stal prezidentom podobne ako Schwarcenbergová by sa začal učiť Slovensky? Myslím že z tohto štátu ste vyťažili už dosť, hovorím vám, stačilo, láskavo sa venujte aktivitám za oceánom tu ste už narobil dosť zla, môžem začať hneď od vášho brata Mariana atď. …

Ach môj Bože, nebolo Slovensko už dosť potrestané demokraciou, disidentmi, súperekonómmi? Ešte nás niekto chce trestať aj týmto slaboduchým človekom?

P.S. Môj osobný názor však je, že Teba síce pozná celý svet, ale my Slováci zase vieme, že pre Slovensko si v európskom parlamente veľa vody nenamútil!

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

macron

Svetoví darcovia prisľúbili Sudánu pomoc vo výške dvoch miliárd eur. Už rok tam zúri občianska vojna

15.04.2024 23:46

Macron to oznámil na záver medzinárodnej konferencie v Paríži. Jej cieľom bolo získať podporu pre Sudáncov.

Biden, fiala

USA aj Európa musia aktívne pomáhať Ukrajine, povedal Fiala po stretnutí s Bidenom

15.04.2024 22:25, aktualizované: 16.04.2024 00:20

Biden podľa Fialu opakovane ocenil úlohu Českej republiky v súčasnom svete, okrem iného českú iniciatívu nakúpiť muníciu pre Ukrajinu, aj vzájomné vzťahy.

Trump, súd

Začal sa proces s Trumpom v kauze podplácania pornoherečky. Zatiaľ sa nedarí vybrať porotcov

15.04.2024 22:14, aktualizované: 23:26

Donald Trump sa ako prvý exprezident v dejinách USA postaví pred súd v trestnom konaní.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7659620x
Priemerná čítanosť článkov: 5200x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy