Založ si blog

Brutálne a barbarské popravy v priamom prenose

Nedávno mi emailom poslal priateľ dve videa na ktorých sú zachytené popravy, ako moslimovia brutálnym spôsobom likvidujú tých, čo im stoja v ceste.

Na jednom videu je zachytená poprava troch a na druhom dokonca až piatich mužov.

Ani sa neodvažujem tieto videa dať sem na blog lebo pochybujem, že by mi ich administrátor dovolil takto verejne prezentovať a takisto tieto videa sú skutočne veľmi brutálne a ľudia so slabším žalúdkom alebo s citlivým srdiečkom by pri pozeraní týchto videí mohli aj skolabovať. (Sám som videl viacero takýchto podobných poprav, či už priamo v televízii alebo na videách, ale tieto, priznám sa, že aj so mnou poriadne zamávali. V televízii, keď aj niečo také dávali, tak tie najbrutálnejšie zábery boli zastreté aby to bolo aspoň trochu menej drastické.)

Na prvom videu piati Afganci, či Iráčania (moslimovia, alebo Arabi – aby sa v nich čert vyznal) ozbrojení samopalmi a  zamaskovaní s uviazanými šatkami na tvárach, mali vykopaný hrob do ktorého nahádzali drevené raždie, poliali ho benzínom a potom sa postavili za tromi kľačiacimi zajatcami (aj tí boli podobnej národnosti), ktorí mali zviazané ruky za chrbtom a oči mali takisto zaviazané kúskom látky, aby nevideli svojich katov. Jeden z tých piatich katov čítal rozsudok a ďalší traja z nich svojich zajatcov polievali benzínom. Po prečítaní rozsudku ich surovo strčili do zapáleného raždia v hrobe a zaživa tam uhoreli.

Druhé video bolo svojim spôsobom podstatne barbarskejšie. Tam popravili až piatich mužov a takým surovým spôsobom, že im odrezali hlavy za živa a to doslova vreckovým nožom. Také niečo normálny človek neurobí ani pri zabíjaní brava, či ovce aby ich takto surovo pripravil o život.

Na tom videu boli až siedmi ozbrojení kati a bol na ňom zachytený príhovor každého zajatca. Potom ich jeden z tých katov jedného po druhom pripravoval o život. Každý zo zajatcov mal zviazané ruky za chrbtom a aby sa príliš nehádzali pri poprave, tak im ešte zviazali aj nohy. Potom dvaja z tých siedmich katov svoju obeť držali pritlačenú k zemi a tretí kat každému z tých piatich zajatcov odrezal hlavu. (Aké drastické to bolo, to si dokáže každý predstaviť už len tým, keď uvediem, že trvalo minimálne jednu minútu kým sa tomu vrahovi podarilo tým svojim malým žabykláčom odrezať hlavu svojej obeti.)

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Atény / Sahara / Prach / Akropola /

Atény sa opäť zafarbili do oranžova, prach zo Sahary pohltil aj Akropolu

24.04.2024 13:43

Meteorológ Kostas Laguvardos výhľad z jednej meteorologickej stanice prirovnal k pohľadu na Mars.

europarlament, európsky parlament, eú, vlajky

Mimovládne organizácie píšu do Bruselu, chcú nezávislú a slobodnú RTVS

24.04.2024 13:02

Otvorený list, pod ktorý sa podpísalo viac ako 68-tisíc občanov Slovenska, smeruje poslancom europarlamentu i eurokomisii.

michelko

O zmenách vo Fonde na podporu umenia sa bude hlasovať až budúci štvrtok

24.04.2024 12:18, aktualizované: 13:47

Presunúť hlasovanie zo stredy na budúci týždeň navrhol šéf parlamentného kultúrneho výboru Roman Michelko (SNS), ktorý je predkladateľom návrhu novely zákona o FPU.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Vláda schválila zákon o Slovenskej televízii a rozhlase. Mení sa názov aj spôsob kreovania orgánov

24.04.2024 11:25, aktualizované: 11:41

Riaditeľa bude voliť deväťčlenná rada so štyrmi nominantmi Ministerstva kultúry.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7669562x
Priemerná čítanosť článkov: 5207x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy