Založ si blog

Slováci prestaňte už konečne voliť KDHákov!

Na Slovensku by už sterilizácia Rómiek dávno fungovala, pokiaľ by sa do všetkého nemontovalo KDH.
Je zvláštne aké je KDH v tejto oblasti humánne, ale aby miesto stavania stoviek kostolov radšej investovali svoje finančné toky na biedne rómske rodiny, tak to akosi zariadiť nevedia.

Ich najväčšou prioritou je to aby na Slovensko dotrepali čo najčastejšie pápeža aby sa rozšíril ich košiar s poslušnými „ovečkami“, ale, že nás rómske etnikum, čo nevidieť zamorí nejakou pliagou, tak toto ich už akosi netrápi.

Teraz už konečne ministerstvo práce navrhuje v okrajových komunitách zaviesť bezplatné sterilizácie a antikoncepciu a chudobným ženám to chce dokonca aj zaplatiť.

Spomeňme si kto a ako sa najviac pričinil o to, že aké veľké halóóó sa rozkrútilo pred pár rokmi v prípade, keď sa zopár Rómiek sťažovalo až kdesi v Štrasburgu, či kde, že boli sterilizované bez ich súhlasu.
No v dnešnej dobe je už dosť takých Rómiek, ktoré samé tvrdia, že už nechcú mať viac deti a tú sterilizáciu by aj podstúpili, ale na tento zákrok nemajú peniaze.
Lenže v článkoch sa k tejto téme objavujú aj takéto informácie, že jeden Róm prehlásil, že on má rád deti a preto so sterilizáciou nesúhlasí a pri tom už má 6 deti. (Veď nech ich má aj 50 ale nech sa o nich sám postará a nie aby štát donekonečna vyhadzoval peniaze na takýchto príživníkov.)

Ďalší príklad: jedna Rómka povedala, že do svojho tela nenechá nikoho cudzieho vŕtať, ale keby jej za to, že to podstúpi zaplatili 1 500 eur, tak potom by na ten zákrok možno šla. – Toto je len ďalším potvrdením toho, že títo ľudia sa snažia od štátu vytĺcť, čo sa len dá. (Česť výnimkám.) Tak niežeby bola radá, že jej by to spravili bezplatne, ona si ešte stanoví cenu za akú by to malo byť! (Pre tých, čo to nevedia sa v súčasnosti za dobrovoľnú sterilizáciu spojenú so sekciou platí 50 eur a čistá sterilizácia vyjde mamičku zhruba na 183 eur.)

S typickým argumentom sa vytasil rómsky aktivista Peter Pollák, že tento návrh na sterilizáciu z dielne ministerstva je populistickým krokom a zavŕšil to najväčšou idiotinou akou len mohol, keď povedal, že toto by neriešilo podstatu chudoby, lebo jedným zo znakov chudoby je vraj mnohopočetnosť lebo ľudia sú v tiesni. (A vraj je to jedno akej príslušnosti je rodina). – No neviem kde žije ten vysokoškolský pedagóg, ale pripadá mi to tak, že sa pozerá iba na podmienky v akých žije toto naše rómske etnikum a že si neuvedomuje to, že už je 21 storočie.

Pochopiteľne aj ja by som bol najradšej ak by sme sa všetci ľudia správali podľa desiatich božích prikázaní, ale azda ma nechce niekto presvedčiť, že toto etnikum a jeho spôsob spolužitia sa dá ešte zmeniť voľajakou inou formou…

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo silné zemetrasenie, evakuovali školy. Otrasy cítili aj Atény

29.03.2024 11:04, aktualizované: 12:41

Obyvatelia regiónu Olympia hovorili o veľmi silných otrasoch.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7649332x
Priemerná čítanosť článkov: 5193x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy