Založ si blog

Prekliaty je celý národ a nie iba parlament, čiže NR SR…

Zastreľte ma, lebo inak ma neumlčíte! Moje názory na nespratnú čvargu Luníka IX nebudem meniť len preto, že sa niekto dôležitý začne ohadzovať diskrimináciou a pri tom už celá Európa vie, že diskriminovaní sme my poriadkumilovní ľudia a to práve vďaka takým ľuďom, ktorí sedia na veľmi dôležitých miestach, a ktorí by sa týmto problémom mali čím skôr zaoberať!!! Ale, načo by sa oni unúvali robiť poriadky s neprispôsobivými občanmi, keď na Slovensku platí nepísané pravidlo, že čím je väčší chaos a neporiadok, tak tým sa kompetentným lepšie žije.

Na mojom chrbte mi „čochvíľa“ pribudne šiesty krížik, takže si dovolím tvrdiť, že už o živote, čo to viem. Nikdy som nebol v politike, ale tak ako mnohých obyčajných ľudí, tak aj mňa už poriadne vytočil ten benevolentný prístup zodpovedných politikov k riešeniu najdôležitejšej otázky aká v posledných rokoch trápi občanov Slovenska a to najmä v tých oblastiach v ktorých je vysoký počet Rómov. (Preto som sa konečne rozhodol, že zamiešam karty v politike, pokiaľ mi občania Košíc tj. voliči dajú dostatok hlasov, aby som sa stal nezávislým poslancom mestského magistrátu.)

Myslím si, že už aj malé dieťa na Slovensku dokáže odpovedať na otázku, čo je to Luník IX, lebo už hádam ani niet krajiny v ktorej by o ňom nepočuli, alebo sa o ňom nediskutovalo. 20 rokov mestský magistrát vyhadzoval akoby von oknom milióny korún z mestskej pokladne (a to každoročne dvakrát v roku na odvoz nelegálnych skládok tuhého, ale aj domáceho odpadu zo smetných košov) a.s.Kosit za tóny a tóny odpadkov, ktoré Rómovia kvôli svojej lenivosti a pohodlnosti vyprázdňovali a aj teraz ešte vyprázdňujú takým spôsobom, že odpadky vyhadzujú priamo cez okná svojich bytov a aj obsah svojich smetných košov sypú priamo z balkónov za svoje bloky.  A aby toho nebolo málo, tak ešte na blízkych sídliskách (KVP na ktorom bývam a Luníku VIII.) dennodenne prehrabávajú kontajneri, ich obsah vyhadzujú von a to, čo sa im hodí zvláčajú do svojich obydlí. Keby aspoň tie ostatné odpadky pohádzali do kontajnerov naspäť, ale načo by sa oni unúvali, však Gadžovia to za nimi upracú. Hlavne, že platí zákon, ktorý zakazuje vyberanie odpadkov zo smetných nádob! Ešte aj naši policajti sú v tejto oblasti bezmocní, takže radšej sa tvária, že takúto Rómsku iniciatívu nevidia, lebo sami si veľmi dobre uvedomujú, že ak by ich chceli podľa zákona potrestať, tak pri takej deravej legislatíve akú máme to ani nie je možné, najmä, keď ešte aj EÚ týchto neprispôsobivých Rómov chráni prísnejšie ako medveďov v našich lesoch. Veď tie európske krajiny veľmi dobre vedia prečo ich takto chránia, lebo inak by sa o nich museli starať oni sami vo svojich krajinách a tak im lepšie vyhovuje, keď sa môžu oháňať až príliš často „skloňovaným“ slovíčkom diskriminácia!!!)

Presne pred rokom ma už takáto nečinnosť kompetentných orgánov tak dožrala, že som 30 dní zberal podpisy od Košičanov na moje petičné hárky, ktorými som chcel magistrátu dokázať, že občania Košíc toto svinstvo už viac nemienia tolerovať. Priznám sa, mal som až príliš veľké oči, lebo som naivne veril, že za tých 30 dní vyzberám minimálne 5000 podpisov. No skutočnosť bola taká, že na moju petíciu sa mi podpísalo vyše 1000 voličov, ale z toho bolo iba 976 platných hlasov a , čo ma zo všetkého najviac dožralo, bola tá skutočnosť, že minimálne 500 voličov mi priamo do oči povedali, že ma podporujú a že mi fandia, ale, že mi petíciu nepodpíšu, lebo sa boja Cigánov, že ich zbijú ak sa dozvedia o tom, že aj ich hlasy sú na mojich petičných hárkoch. (Myslím si, že pri čítaní predošlých riadkov si každý čitateľ poklepe prstom po čele, takže asi ďalší komentár k tomu je úplne zbytočný.) Ja som týmto ustráchancom zakaždým iba odpovedal, tak čoho sa vy môžete obávať, keď mne Rómovia už 3x vyhrážali, že ak s touto petíciou neprestanem, tak ma zabijú! A pozrite sa som tu živý a zdraví, lebo aj tí, čo mi vyhrážali tak sa mi postupne ospravedlňovali, lebo pochopili, že táto petícia nie je proti všetkým Rómom, ale iba proti tým neprispôsobivým, ktorí robia neporiadok a tým ohrozujú aj životy a zdravie všetkých ľudí na okolí, lebo z toho hrozia žltačky a nedajbože aj niečo horšie, ako napr. týfus alebo mor. Veď nestačí to, že ani deratizácia nestačí likvidovať potkanov v blízkostiach našich kontajnerov, tak potrebujeme ešte niečo horšie?!

PS. Samozrejme, kvôli nedostatočnému počtu voličských hlasov na mojej petícii museli moju petíciu poslanci mestského magistrátu zobrať iba na vedomie, ale tým, že som sa zúčastnil aj ja na verejnom prerokovaní mojej petície a dvakrát som vystúpil s faktickými poznámkami v diskusii, tak poslanci schválili aspoň to, že už ďalší nelegálny odpad si bude musieť zaplatiť sám Luník IX zo svojho rozpočtu! No k tomuto rozhodnutiu stačí iba zdraví sedliacky rozum, aby vedel, že toto rozhodnutie je o ničom, lebo skade by starosta Luníka IX takéto financie nabral, keď minimálne 90 % Rómov je tam nezamestnaných a popri tom sú až po uši zadlžení za čierne odbery plynu, vody, kúrenia a elektriny. Jednoducho začarovaný kruh, a ani EÚ nebude tou večnou dojnou kravou, keď pochopí, že vyhadzuje peniaze tam, kam by vôbec nemala!!!

Prečo na Luníku IX iba hrozí prerušenie dodávok elektriny? (Na mojej nástenke na FB.)

http://kormidlo.blog.pravda.sk/

Ladislav Serenča KE

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7668802x
Priemerná čítanosť článkov: 5206x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy